Compartir
Membrane Processing: Dairy and Beverage Applications (en Inglés)
Tamime, Adnan Y. (Autor)
·
Wiley-Blackwell
· Tapa Dura
Membrane Processing: Dairy and Beverage Applications (en Inglés) - Tamime, Adnan Y.
$ 3,118.35
$ 6,236.71
Ahorras: $ 3,118.35
Elige la lista en la que quieres agregar tu producto o crea una nueva lista
✓ Producto agregado correctamente a la lista de deseos.
Ir a Mis Listas
Origen: Reino Unido
(Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Viernes 28 de Junio y el
Martes 09 de Julio.
Lo recibirás en cualquier lugar de México entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "Membrane Processing: Dairy and Beverage Applications (en Inglés)"
This book extensively reviews the dairy, beverage and distilled spirits applications of membrane processing techniques. The four main techniques of membrane filtration are covered: microfiltration, ultrafiltration, nanofiltration and reverse osmosis. The book is divided into four informal sections. The first part provides an overview of membrane technology, including the main scientific principles; the major membrane types and their construction; cleaning and disinfection; and historical development. The second part focuses on dairy applications including liquid and fermented milks; cheese; whey; and milk concentrates. The third part of the book addresses beverage applications including mineral waters, fruit juices and sports drinks, and the final part looks at membrane filtration in the production of beers, wines and spirits.
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.
✓ Producto agregado correctamente al carro, Ir a Pagar.