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portada Starch in Food: Structure, Function and Applications (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2017
Idioma
Inglés
N° páginas
916
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
23.1 x 15.5 x 4.8 cm
Peso
1.79 kg.
ISBN13
9780081008683
N° edición
0002

Starch in Food: Structure, Function and Applications (en Inglés)

Sjöö, Malin ; Nilsson, Lars (Autor) · Woodhead Publishing · Tapa Dura

Starch in Food: Structure, Function and Applications (en Inglés) - Sjöö, Malin ; Nilsson, Lars

Libro Físico

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  • Estado: Nuevo
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Origen: Reino Unido (Costos de importación incluídos en el precio)
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Reseña del libro "Starch in Food: Structure, Function and Applications (en Inglés)"

Starch in Food: Structure, Function and Applications, Second Edition, reviews starch structure, functionality and the growing range of starch ingredients used to improve the nutritional and sensory quality of food. The new edition is fully updated and brings new chapters on starch and health, isolation, processing and functional properties of starch. Part One illustrates how plant starch can be analyzed and modified, with chapters on plant starch synthesis, starch bioengineering and starch-acting enzymes. Part Two examines the sources of starch, from wheat and potato, to rice, corn and tropical supplies. Part Three looks at starch as an ingredient and how it is used in the food industry, with chapters on modified starches and the stability of frozen foods, starch-lipid interactions and starch-based microencapsulation. Part Four covers starch as a functional food, investigating the impact of starch on physical and mental performance, detecting nutritional starch fractions and analyzing starch digestion. The book is a standard reference for those working in the food industry, especially to starch scientists, food researchers, post-docs, practitioners in the starch area and students.

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

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