¡MILES DE LIBROS CON DESCUENTOS, ENVÍO GRATIS Y MÁS!  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
Envío gratis
portada Kunsten av italiensk brød (en Noruego)
Formato
Libro Físico
Editorial
Idioma
Noruego
N° páginas
262
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
22.9 x 15.2 x 1.4 cm
Peso
0.35 kg.
ISBN13
9781835009932

Kunsten av italiensk brød (en Noruego)

July Hagen (Autor) · July Hagen · Tapa Blanda

Kunsten av italiensk brød (en Noruego) - July Hagen

Libro Nuevo

$ 931.64

$ 1,552.74

Ahorras: $ 621.10

40% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 100+ unidades
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Lunes 12 de Agosto y el Viernes 23 de Agosto.
Lo recibirás en cualquier lugar de México entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Kunsten av italiensk brød (en Noruego)"

Italiensk br d er et ildstedsbakt produkt surdeig med kommersiell bakegj r eller basert på surdeig. Det er generelt preget av en hard skorpe, seig smuler og unik cellestruktur (korn).Italienske br d har tradisjonelt blitt produsert med preferanser, som biga og surdeigssystemer. Italienske bakere har alltid v rt kjent for sine unike baketeknikker og lidenskap for kunsten og håndverket bak br dbaking. Flere familiegenerasjoner har konsekvent brukt surdeigssystemer som har blitt matet i flere tiår, ja til og med århundrer.Denne kokeboken er den ultimate guiden til å bake italiensk br d hjemme. Med 100 appetittvekkende oppskrifter, inkludert klassikere som ciabatta, focaccia og pane di casa, samt mer unike br d som oliven- og rosmarinbr d og l kfocaccia, finner du en oppskrift for enhver anledning. Hver oppskrift er ledsaget av vakre fullfargebilder for å inspirere og veilede deg gjennom bakeprosessen. Denne boken dekker alt du trenger å vite for å mestre kunsten å bake italiensk br d, fra tradisjonelle surdeigsstartere til den perfekte skorpen og smulene. Med trinnvise instruksjoner og nyttige tips kan selv nybegynnere bakere oppnå resultater på profesjonelt nivå

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Noruego .
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes