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Indian Vegetarian Cooking From an American Kitchen (en Inglés)
Vasantha Prasad
(Autor)
·
Random House
· Tapa Blanda
Indian Vegetarian Cooking From an American Kitchen (en Inglés) - Prasad, Vasantha
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Origen: Estados Unidos
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Reseña del libro "Indian Vegetarian Cooking From an American Kitchen (en Inglés)"
"A remarkably skillful job of bringing authentic Indian flavors to the American kitchen."--David Rosegarten, author of The Dean & Deluca Cookbook and host of Taste (TV Food Network) Recipes include: - Cucumber Pirogue- Spicy Potato Soup- Fruit Salad with Yogurt Cheese Dressing- Sautéed Eggplant and Bell Pepper Curry- Spinach with Homemade Cheese (Saag Paneer)- Mixed Vegetable Korma (Navarathna Korma)-Rice Pilaf with Cashews, Black Pepper, and Coconut- Vegetable Biryani- Basic Toovar Dal- Spicy Black-eyed Pea Curry- Chapatis (Whole Wheat Flat Breads)- Parathas (Whole Wheat Flaky Griddle Breads)- Aloo Parathas (Potato-stuffed Breads)- Masala Dosa- Rava Idli- Minty Yogurt Drink- Sweet Vermicelli Pudding- Almond Milk Fudge and more! "Vasantha Prasad's book is a must-read for anyone who loves healthy Indian vegetarian fare. Her recipes are wonderful and use all five of the senses!"--Nina Griscom, co-host of Dining Around (TV Food Network)
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El libro está escrito en Inglés.
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