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portada Weber's new Real Grilling: The Ultimate Cookbook for Every Backyard Griller (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2013
Idioma
Inglés
N° páginas
336
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
29.6 x 21.1 x 2.4 cm
Peso
1.34 kg.
ISBN
0376027983
ISBN13
9780376027986

Weber's new Real Grilling: The Ultimate Cookbook for Every Backyard Griller (en Inglés)

Jamie Purviance (Autor) · Harvest Publications · Tapa Blanda

Weber's new Real Grilling: The Ultimate Cookbook for Every Backyard Griller (en Inglés) - Purviance, Jamie

Libro Nuevo

$ 453.09

$ 823.80

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  • Estado: Nuevo
  • Quedan 10 unidades
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Lunes 17 de Junio y el Viernes 28 de Junio.
Lo recibirás en cualquier lugar de México entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Weber's new Real Grilling: The Ultimate Cookbook for Every Backyard Griller (en Inglés)"

Grilling out is an essential part of the American culture, and Weber's name is synonymous with barbecue, bringing friends and families together to create moments that make lasting memories. Weber's New Real Grilling celebrates the joy of being in the backyard and gathering around the grill. Complete with more than 200 simple, classic, and--most of all--drop-to-your-knees delicious recipes, this book explores the foods and flavors that are made for grilling: the very best recipes for beef, pork, poultry, and seafood, small plates, vegetables and sides, desserts, and the best rubs, marinades, brines, and sauces. Find basic grilling skills, valuable tips, and tried-and-true techniques in Weber's New Real Grilling that will turn any griller into an expert outdoor entertainer. Weber's New Real Grilling includes: 200 delicious recipes, each with a full-color photoA guide on mastering the basics, including essential tools, advice on how to stock the griller's pantry, knife skills, common techniques, and moreTips on various grill set ups, different fuel types including lump charcoal and how to us and control it, plus grill cleaning essentials and safetyAdvanced Training on how to get the most from your grill with smoke cooking basics, rotisserie cooking, pizza on the grill, and using a wok to stir-fry on the grillGrill skills sections with tips, tricks, and how-tos of barbecue favorites for perfect steaks, ribs, turkey, and salmonFun detours into the past with classic recipes from Weber's grilling archives -- complete with an update for modern palatesClassic remix recipes which dive into Weber's grilling archives and update classic recipes for the modern palate.

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El libro está escrito en Inglés.
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