Compartir
Varieties of Cheese: Descriptions and Analyses (en Inglés)
Chambers, Jackson ; Agriculture, U. S. Dept Of (Autor)
·
Createspace Independent Publishing Platform
· Tapa Blanda
Varieties of Cheese: Descriptions and Analyses (en Inglés) - Chambers, Jackson ; Agriculture, U. S. Dept of
$ 334.83
$ 608.78
Ahorras: $ 273.95
Elige la lista en la que quieres agregar tu producto o crea una nueva lista
✓ Producto agregado correctamente a la lista de deseos.
Ir a Mis Listas
Origen: Estados Unidos
(Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Lunes 01 de Julio y el
Viernes 12 de Julio.
Lo recibirás en cualquier lugar de México entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "Varieties of Cheese: Descriptions and Analyses (en Inglés)"
"Varieties of Cheese: Descriptions and Analyses" was published by the U.S. Department of Agriculture in 1906 as one of their Farmers' Bulletins. Contains descriptions of over 250 cheeses from around the world, and the scientific analyses of dozens of varieties. This book is a rare and wonderful gift for your favorite 'Cheese-Head, ' or anybody interested in the history of agriculture or cheese-making. Note: This public domain edition is a perfect facsimile of the original book and is not set in a modern typeface. As a result, some characters and images might suffer from slight imperfections, blurring, or minor shadows in the page background. This book appears exactly as it did when it was first printed.
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.
✓ Producto agregado correctamente al carro, Ir a Pagar.