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portada the professional chef (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Año
2011
Idioma
Inglés
N° páginas
1232
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
27.9 x 22.6 x 6.1 cm
Peso
3.61 kg.
ISBN13
9780470421352
N° edición
0009

the professional chef (en Inglés)

The Culinary Institute of America (Cia) (Autor) · Wiley · Tapa Dura

the professional chef (en Inglés) - The Culinary Institute of America (Cia)

5 estrellas - de un total de 5 estrellas 2 opiniones
Libro Nuevo

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Reseña del libro "the professional chef (en Inglés)"

The Professional Chef is among the best-selling titles in Wiley's cooking program and represents the cornerstone book in our publishing partnership with the CIA. We have completely reorganized this book to reflect the way that people cook in the kitchen today, with the best of foods and flavors from around the world. The book reviews ingredients, equipment, and skills of the professional chef. It then explores the techniques for the full range of food items: vegetables, potatoes, grains, legumes, pasta, meats, fish and seafood, poultry, eggs, fruits, soups, sauces, quickbreads and cakes, yeast breads, and more. The new edition features information on global cuisines, an all-new chapter on Plated Desserts, and information on topics of growing importance such as sous vide cooking, seasonality, and sustainability. The new edition features a new user-friendly design and structure, guiding readers through the basic principles behind each technique at a glance, and then providing more in-depth information along with step-by-step photography. Complete with hundreds of recipes and four-color photographs throughout, this is the essential reference for any aspiring chef, culinary student, or cooking enthusiast. For the first time ever, The Professional Chef is also available as a revolutionary interactive iPad edition (978-1-118-12012-5).

Opiniones del libro

Camilo NuñezMartes 01 de Septiembre, 2020
Compra Verificada

" Un excelente libro referente al rubro gastronomico, tanto para los interesados como para los profesionales. Detalla desde lo básico a lo complejo en técnicas de cocción, preparaciones, herramientas,etc. Su único pero es que esta es una versión en inglés, con tecnicismos y lenguaje, por así decirlo "avanzado" y en su gran variedad de recetas, las proporciones hay que adecuarlas a la cantidad que uno deseé. "

10
Ariel MederosLunes 15 de Marzo, 2021
Compra Verificada

" Excelente edición, libro muy completo, muy bien ilustrado. Un material de referencia sin dudas. Llegó antes del tiempo previsto. "

10
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Preguntas frecuentes sobre el libro

Respuesta:
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
Respuesta:
El libro está escrito en Inglés.
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La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

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