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portada The Complete Deer Stalker: From Field to Larder (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2021
Idioma
Inglés
N° páginas
160
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
24.7 x 19.3 x 1.0 cm
Peso
0.46 kg.
ISBN13
9781785008542

The Complete Deer Stalker: From Field to Larder (en Inglés)

Larry Fowles (Autor) · Crowood Press (UK) · Tapa Blanda

The Complete Deer Stalker: From Field to Larder (en Inglés) - Fowles, Larry

Libro Físico

$ 440.73

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  • Estado: Nuevo
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Origen: Reino Unido (Costos de importación incluídos en el precio)
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Reseña del libro "The Complete Deer Stalker: From Field to Larder (en Inglés)"

Deer stalking entails much more than walking the countryside with a rifle; there is a great deal to be considered prior to lacing boots and donning a green fleece. It is often said that the real work starts after the trigger has been squeezed. This book looks at all aspects of the pursuit, with clear explanations accompanied by advice, images and anecdotes. In addition, there is a unique reference chapter of all potential conditions a deer may suffer from, with full descriptions and images, and advice on suitability for entering the food chain. Specific coverage includes: laws, leases and making a start obtaining an FAC: the necessary equipment in this technological age; deer species, with identifying images; deer senses and how they shape our approach to them; shot placement and maximum shooting distances; the importance of bullet design and its effect on the carcass; stalking activities by month through the year; after the stalk - sticking, initial evisceration, inspection and recovery; at the larder - hygiene, and who needs to register as a food business and finally, inspecting the carcass, with a library of images showing conditions.

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

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