CELEBREMOS EL MES DE LAS MADRES CON DESCUENTOS Y ENVÍO GRATIS   Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
Envío gratis
portada Locally Laid: How we Built a Plucky, Industry-Changing egg Farm - From Scratch (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Año
2017
Idioma
Inglés
N° páginas
336
Encuadernación
Tapa Blanda
ISBN13
9780399185601

Locally Laid: How we Built a Plucky, Industry-Changing egg Farm - From Scratch (en Inglés)

Lucie B. Amundsen (Autor) · Avery · Tapa Blanda

Locally Laid: How we Built a Plucky, Industry-Changing egg Farm - From Scratch (en Inglés) - Lucie B. Amundsen

Libro Nuevo

$ 368.37

$ 613.95

Ahorras: $ 245.58

40% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 50 unidades
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Viernes 31 de Mayo y el Lunes 10 de Junio.
Lo recibirás en cualquier lugar de México entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Locally Laid: How we Built a Plucky, Industry-Changing egg Farm - From Scratch (en Inglés)"

How a Midwestern family with no agriculture experience went from a few backyard chickens to a full-fledged farm—and discovered why local chicks are better.When Lucie Amundsen had a rare night out with her husband, she never imagined what he’d tell her over dinner—that his dream was to quit his office job (with benefits!) and start a commercial-scale pasture-raised egg farm. His entire agricultural experience consisted of raising five backyard hens, none of whom had yet laid a single egg.   To create this pastured poultry ranch, the couple scrambles to acquire nearly two thousand chickens—all named Lola. These hens, purchased commercially, arrive bereft of basic chicken-y instincts, such as the evening urge to roost. The newbie farmers also deal with their own shortcomings, making for a failed inspection and intense struggles to keep livestock alive (much less laying) during a brutal winter. But with a heavy dose of humor, they learn to negotiate the highly stressed no-man’s-land known as Middle Agriculture. Amundsen sees firsthand how these midsized farms, situated between small-scale operations and mammoth factory farms, are vital to rebuilding America’s local food system.   With an unexpected passion for this dubious enterprise, Amundsen shares a messy, wry, and entirely educational story of the unforeseen payoffs (and frequent pitfalls) of one couple’s ag adventure—and many, many hours spent wrangling chickens.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes