¡MILES DE LIBROS CON DESCUENTOS, ENVÍO GRATIS Y MÁS!  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
Envío gratis
portada Food Network Magazine the big Book of Pizza (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Prefacio de
Editorial
Idioma
Inglés
N° páginas
176
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
23.9 x 20.8 x 2.8 cm
Peso
0.82 kg.
ISBN13
9781950785971

Food Network Magazine the big Book of Pizza (en Inglés)

Food Network Magazine (Ilustrado por) · Maile Carpenter (Prefacio de) · Hearst Home · Tapa Dura

Food Network Magazine the big Book of Pizza (en Inglés) - Food Network Magazine ; Carpenter, Maile

Libro Nuevo

$ 459.70

$ 919.40

Ahorras: $ 459.70

50% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 4 unidades
Origen: Reino Unido (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Martes 02 de Julio y el Miércoles 10 de Julio.
Lo recibirás en cualquier lugar de México entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Food Network Magazine the big Book of Pizza (en Inglés)"

Make 75 amazing pizzas at home with foolproof dough recipes, super-fun topping combos, and tips and tricks and shortcuts from the pros in the Food Network Kitchen. Pizza night just got even more exciting! This cookbook from the editors of Food Network Magazine is packed with recipes for every kind of pizza lover including different styles of pies and tons of new topping combos. You don't need to be a pro pizza-maker to get on board: There are options for cooks at every level, whether you're just starting out or you have your own pizza oven. Plus, all the recipes have been triple tested, so you know they'll turn out just right. What's inside: 75+ amazing pizza recipes--plus a photo with each one! Recipes include classic pizza styles like New York, Chicago, Detroit, and Neapolitan; fun specialty pies such as Everything Bagel Pizza and Bacon-and-Egg Pizza; and sheet-pan, grilled-pizzas and alternative pies (pita pizzas and cauliflower crust, too)!Great new topping ideas, including bacon-ranch, fig-prosciutto, and potato-rosemaryFoolproof homemade dough, with step-by-step instructions for the perfect crustShortcuts, tips and tricks from the pros including tips for using store-bought dough.PLUS: This spiral-bound cookbook opens flat making it easy to use!

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes