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portada Food Colloids: Fundamentals of Formulation (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2001
Idioma
Inglés
N° páginas
434
Encuadernación
Tapa Dura
ISBN
0854048502
ISBN13
9780854048502
N° edición
1

Food Colloids: Fundamentals of Formulation (en Inglés)

E Dickinson (Autor) · Royal Society Of Chemistry · Tapa Dura

Food Colloids: Fundamentals of Formulation (en Inglés) - E Dickinson

Libro Nuevo

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  • Estado: Nuevo
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Reseña del libro "Food Colloids: Fundamentals of Formulation (en Inglés)"

Food Colloids: Fundamentals of Formulation describes the physico-chemical principles underlying the formulation of multi-component, multi-phase food systems. Emphasis is placed on the interfacial properties of proteins and the role of protein interactions in determining the properties of emulsions, dispersions, gels and foams. The coverage includes authoritative overviews of conceptual issues as well as descriptions of new experimental techniques and recent food colloids research findings. Specific topics include atomic force microscopy, aggregation phenomena, coalescence mechanisms, crystallization processes, surface rheology, protein-lipid interactions and mixed biopolymer systems. This book provides essential new material for those active in the field and is suitable for postgraduates and researchers, both in industry and academia.

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

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