Hot DAYS en Buscalibre hasta 70% dcto y envío gratis   Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
Envío gratis
portada Den Bedste Hjemmelagede Pizza (en Danés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Idioma
Danés
N° páginas
328
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
22.9 x 15.2 x 1.8 cm
Peso
0.44 kg.
ISBN13
9781783574070

Den Bedste Hjemmelagede Pizza (en Danés)

Mille Löfgren (Autor) · Mille Lofgren · Tapa Blanda

Den Bedste Hjemmelagede Pizza (en Danés) - Mille Löfgren

Libro Físico

$ 893.39

$ 1,624.34

Ahorras: $ 730.95

45% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 57 unidades
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Jueves 13 de Junio y el Miércoles 26 de Junio.
Lo recibirás en cualquier lugar de México entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Den Bedste Hjemmelagede Pizza (en Danés)"

Pizza er en flad, åben t rte af italiensk oprindelse, bestående af en br dlignende skorpe toppet med krydret tomatsauce og ost, ofte garneret med krydret k d og gr ntsager. Traditionelt er pizza blevet klassificeret efter tykkelse, form og monteringsplatform. Kategorisering af pizzaer A. Skorpetykkelse Pizza kommer i tynde, mellemstore og tyk skorpe versioner. M ngden af dej er den vigtigste faktor, der påvirker skorpens tykkelse. Stigningen spiller dog også ind. Dej, der enten er underh vet eller overh vet, eller som er fladt ud f r bagning, har tendens til at producere en tyndere skorpe end en, der får lov til at h ve (eller h ve) til et optimalt niveau efter rulning og f r bagning. B. Form Pizzaer er også klassificeret efter form - nemlig runde og rektangul re. Pizza, der er lavet i en rektangul r pladeform, kaldes undertiden "italiensk bageri" pizza - det sted, hvor den stammer fra. Rund er dog den mest almindelige form i pizzeriaer, sandsynligvis fordi den er den nemmeste at lave. Der er også specielle former, såsom hjerteformet pizza, som er en flerårig valentinsdagsfavorit. C. montage Pizzaer klassificeres også efter den platform, de er samlet på. Grundl ggende er der tre: pande, sk rm og skr l (eller padle) - kendt som henholdsvis pandepizza, sk rmpizza og ildbagt pizza. Panpizza kaldes også deep-dish pizza og stegepizza. Tykkere skorpepizzaer plejer at blive lavet i en gryde, mens tyndere ofte samles på en sk rm eller skr l. Når den laves på skr l, bages en pizza direkte på ildstedet eller ovnd kket. En variant af herdebagt pizza går ud på at lave og bage pizzaen på ikke-br ndende silikonebehandlet papir.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Danés .
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes