Compartir
Aquatic Food Quality and Safety Assesment Methods (en Inglés)
R. Jeya Shakila; G. Jeyasekaran (Autor)
·
Crc Press
· Tapa Dura
Aquatic Food Quality and Safety Assesment Methods (en Inglés) - R. Jeya Shakila; G. Jeyasekaran
$ 1,098.95
$ 2,197.90
Ahorras: $ 1,098.95
Elige la lista en la que quieres agregar tu producto o crea una nueva lista
✓ Producto agregado correctamente a la lista de deseos.
Ir a Mis Listas
Origen: Reino Unido
(Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Miércoles 10 de Julio y el
Lunes 22 de Julio.
Lo recibirás en cualquier lugar de México entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "Aquatic Food Quality and Safety Assesment Methods (en Inglés)"
The book explains on the methods and procedures adopted for testing the quality and safety of aquatic food products. The analytical techniques available for testing the chemical constituents of aquatic food with separate chapters on the analysis of lipids, proteins, vitamins, and minerals are exhaustively given to determine their nutritional quality. The various methods for sensory, physical, biochemical and microbiological quality assessments of aquatic food are explicitly given with detailed protocols for easy adoption. Special chapters covering the chemical contaminants and permitted additives for residue monitoring are dealt, as they are important food safety requirements. This book will be very helpful for the food quality control technologists, food analysts, research scholars, and fisheries professionals as a holistic guide on a variety of testing procedures for facile adoption to meet the food safety and quality regulatory requirements. Note: T& F does not sell or distribute the Hardback in India, Pakistan, Nepal, Bhutan, Bangladesh and Sri Lanka.
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.
✓ Producto agregado correctamente al carro, Ir a Pagar.