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portada 48 (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Fotografías de
Idioma
Inglés
N° páginas
1
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
30.0 x 25.4 x 2.8 cm
Peso
1.79 kg.
ISBN13
9781617691713

48 (en Inglés)

Pierre Hermé (Autor) · Laurent Fau (Fotografías de) · Harry N. Abrams · Tapa Dura

48 (en Inglés) - Hermé, Pierre ; Fau, Laurent

4 estrellas - de un total de 5 estrellas 2 opiniones
Libro Físico

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  • Estado: Nuevo
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Origen: Reino Unido (Costos de importación incluídos en el precio)
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Reseña del libro "48 (en Inglés)"

"The Picasso of Pastries, Chef Pierre Hermé combines flavors with an artistic flair. . . . A pastry legend long before he put his name on the top of a store marquee." --Wall Street Journal The uncontested leader of French pastry chefs, Pierre Hermé has made the macaron one of the most coveted, sought-after desserts from Tokyo to Paris to New York. Including more than 60 elegantly photographed recipes, Pierre Hermé Macaron is the definitive guide to macarons. In this comprehensive look at the beloved pastry, the classics such as vanilla and chocolate are explored alongside Hermé's masterful inventions. Can you imagine making these yourself? Hazelnut oil and green asparagus macaronMandarin olive oil macaronMint and pea macaronGreen tea, black sesame, and puffed rice macaronStrawberry and wasabi macaronGreen apple and lovage macaronEspelette pepper/chili and lemon gelee macaronPumpkin and corn macaronFennel and lemon macaronArugula, mint, green apple, and cucumber macaronAnd more! His entirely original and inspired flavor combinations make it clear why Hermé's macarons are famous the world over. The genius pâtissier's best macarons, including many of his newest recipes, are revealed for the first time in a gorgeous volume that almost rivals the beauty of the exquisite creations featured within. Beautiful enough to display on your coffee table, this is a cookbook to be used and used and used. Amazing for beginners, it's also a must for serious macaron bakers. Hermé includes a kitchen guide, step-by-steps recipes with lavish photography, and much more. If you want to take a step up to a new world of creativity and lusciousness, this is a book for you. Includes a removable step-by-step guide to techniques used throughout the book.

Opiniones del libro

Juan De La Cruz MolinaMartes 29 de Septiembre, 2020
Compra Verificada

Todo bien , el pedido llegó en tiempo.... pero hay un detalle grandísimo y que tienen que actualizar.. en la web dice en ESPAÑOL... y lo compré , y o sorpresa viene en INGLÉS.. me podrían ayudar si en verdad tienen en español..?

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Fernanda GarcíaLunes 13 de Noviembre, 2023
Compra Verificada

El libro excelente, lo estaba buscando hace rato, muy buena fotografía, recetas y contenido. Muchas gracias.

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

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