Compartir
The Philosophical Principles of the Science of Brewing (en Inglés)
John Richardson
(Autor)
·
Townsends
· Tapa Blanda
The Philosophical Principles of the Science of Brewing (en Inglés) - Richardson, John
$ 478.06
$ 869.21
Ahorras: $ 391.14
Elige la lista en la que quieres agregar tu producto o crea una nueva lista
✓ Producto agregado correctamente a la lista de deseos.
Ir a Mis Listas
Origen: Estados Unidos
(Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Lunes 10 de Junio y el
Viernes 21 de Junio.
Lo recibirás en cualquier lugar de México entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "The Philosophical Principles of the Science of Brewing (en Inglés)"
Most modern home brewers are familiar with the hydrometer-a calibrated scientific instrument commonly used to calculate the alcoholic content of beer. While the hydrometer is believed to have been invented in the late 4th century, its calibration for the manufacture of beer did not occur until the late 18th century. John Richardson's book The Philosophical Principles of the Science of Brewing popularized the use of the hydrometer, more accurately known as the "saccharometer," in brewing.Richardson provides valuable insight into important developments in 18th-century brewing technology; technology that has changed relatively little since. This classic reprint of this rare book is a interesting and valuable addition to the resource library of anyone seriously interested in historical brewing or homebrewing.
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.
✓ Producto agregado correctamente al carro, Ir a Pagar.