venta nocturna hasta 50% y envío gratis  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
Envío gratis
portada Modern Sushi: From classic wraps and rolls to modern bowls and burgers (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Idioma
Inglés
N° páginas
160
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
23.6 x 19.6 x 1.8 cm
Peso
0.68 kg.
ISBN13
9781849758840

Modern Sushi: From classic wraps and rolls to modern bowls and burgers (en Inglés)

Atsuko Ikeda (Autor) · Ryland Peters & Small · Tapa Dura

Modern Sushi: From classic wraps and rolls to modern bowls and burgers (en Inglés) - Ikeda, Atsuko

Libro Físico

$ 414.90

$ 691.50

Ahorras: $ 276.60

40% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 3 unidades
Origen: Reino Unido (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Lunes 13 de Mayo y el Martes 21 de Mayo.
Lo recibirás en cualquier lugar de México entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Modern Sushi: From classic wraps and rolls to modern bowls and burgers (en Inglés)"

A masterclass in creative modern sushi from London-based Japanese teacher Atsuko, who combines authentic knowledge and skills with contemporary, innovative ideas to give 60 recipes for rolls, wraps, moulded and deconstructed sushi. A masterclass in sushi making from London-based teacher Atsuko, who combines authentic knowledge and skills with contemporary, innovative ideas to give 60 recipes for rolls, wraps, moulded and deconstructed sushi. The word sushi refers to vinegared rice, which is used for any kind of sushi with raw, pickled, smoked, grilled, or seared ingredients. In this book, the simple secrets behind making good sushi are revealed, such as how to select your sushi components based on the three principles of colour, taste, and texture. Author Atsuko offers an approachable, diverse, and colorful selection of sushi dishes. Classic white sushi rice will always be a favorite, but here you will find options to use brown rice, quinoa, and pink beet rice too. Familiar rolls and wraps are included as well as sushi burgers, bombs, and deconstructed salad bowls. The book opens with Your Sushi Pantry, listing essential ingredients. After this comes Basic Cooking Methods and Step-by-step Techniques. The recipes are then divided into Sushi Rolls which include Futomaki, Uramaki, Temaki cones, and Gunkanmaki. Moulded Sushi features classic Nigiri, Temari, Oshi Sushi and pretty Chakin Sushi parcels. Creative Moulded Sushi includes new ideas like Sushi bombs, Burgers and Sushi Cakes. Deconstructed Sushi features celebration Chirashi sushi, Poke Bowls and Jarred Salads. Finally, Vegetarian and Vegan sushi offers a delicious selection of plant-based treats sush as Inari Sushi and Vegetable Nigiri.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes