Hot DAYS en Buscalibre hasta 70% dcto y envío gratis   Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
Envío gratis
portada Japanese Cookbook for Beginners: Classic and Modern Recipes Made Easy (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2020
Idioma
Inglés
N° páginas
146
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
23.5 x 19.1 x 1.0 cm
Peso
0.37 kg.
ISBN13
9781646114351

Japanese Cookbook for Beginners: Classic and Modern Recipes Made Easy (en Inglés)

Azusa Oda (Autor) · Rockridge Press · Tapa Blanda

Japanese Cookbook for Beginners: Classic and Modern Recipes Made Easy (en Inglés) - Oda, Azusa

Libro Físico

$ 306.05

$ 556.46

Ahorras: $ 250.41

45% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 100+ unidades
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Lunes 24 de Junio y el Martes 02 de Julio.
Lo recibirás en cualquier lugar de México entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Japanese Cookbook for Beginners: Classic and Modern Recipes Made Easy (en Inglés)"

The art of Japanese cooking made simple―a beginners’ guide From everyday staples like miso soup to takeout favorites like sushi, ramen, and beyond, Japanese food has long been enjoyed the world over. Now, with the Japanese Cookbook for Beginners, the incredible tastes and unique techniques of Japanese cooking can be mastered in your own kitchen with ease. You’ll find an introductory guide to Japanese culinary basics, plus dozens of quick, weeknight-friendly meals packed full of flavor.With this unique Japanese cookbook, you can try simple dishes like Green Beans with Sesame, as well as mouthwatering meals like Japanese “Fried” Chicken. Discover helpful ingredient tips: substitutions to make recipes even easier or allergen-friendly, pointers for prepping more efficiently, and tricks to get the most out of a particular recipe.This exceptional Japanese cookbook includes: Japanese kitchen essentials―Find a comprehensive guide to stocking your kitchen, with information on everything from fresh produce and fermented foods to must-have tools and utensils.Prep and cooking techniques―Explore traditional preparation and cooking methods, like itameni (braising), itameru (stir-frying), and iru (dry-frying/pan-roasting), in this beginner-friendly Japanese cookbook.70+ tasty recipes―Create delicious dishes like Bacon Fried Rice, Panko Fried Shrimp, and Sweet and Savory Chicken and Egg Bowl―many of which take 30 minutes or less to make and serve.If you’ve been looking for a Japanese cookbook that simplifies complex cooking techniques without sacrificing flavor, the Japanese Cookbook for Beginners has you covered.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes