Compartir
Homegrown Pork: Humane, Healthful Techniques for Raising a Pig for Food (en Inglés)
Sue Weaver
(Autor)
·
Storey Publishing
· Tapa Blanda
Homegrown Pork: Humane, Healthful Techniques for Raising a Pig for Food (en Inglés) - Weaver, Sue
$ 329.79
$ 659.58
Ahorras: $ 329.79
Elige la lista en la que quieres agregar tu producto o crea una nueva lista
✓ Producto agregado correctamente a la lista de deseos.
Ir a Mis Listas
Origen: Reino Unido
(Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Viernes 14 de Junio y el
Martes 25 de Junio.
Lo recibirás en cualquier lugar de México entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "Homegrown Pork: Humane, Healthful Techniques for Raising a Pig for Food (en Inglés)"
Raising a pig for meat is easy to do, even in a small space like a suburban backyard. In just five months, a 30-pound shoat will become a 250-pound hog and provide you with more than 100 pounds of pork, including tenderloin, ham, ribs, bacon, sausage, and more. Homegrown Pork covers everything you need to know to raise your own pig, from selecting a breed to feeding, housing, fencing, health care, and humane processing. Invite all your friends over for a healthy and succulent pork dinner!