¡PAPÁ TAMBIÉN LEE LIBROS HASTA 70% OFF + ENVÍO GRATIS!  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
Envío gratis
portada Easy Homemade Beer (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Idioma
Inglés
N° páginas
218
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
22.9 x 15.2 x 1.2 cm
Peso
0.30 kg.
ISBN13
9781837899197

Easy Homemade Beer (en Inglés)

Michelle Jordan (Autor) · Michelle Jordan · Tapa Blanda

Easy Homemade Beer (en Inglés) - Michelle Jordan

Libro Nuevo

$ 842.61

$ 1,532.03

Ahorras: $ 689.41

45% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 100+ unidades
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Martes 06 de Agosto y el Lunes 19 de Agosto.
Lo recibirás en cualquier lugar de México entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Easy Homemade Beer (en Inglés)"

Beers with its sweet, toasty, malty or nutty taste can add depth to dishes from Breakfast to Snacks, Desserts and Main dishes. . And don't worry about getting drunk - virtually all of the alcohol evaporates during the cooking process. These dishes will have your guests wondering what the secret ingredient is (and coming back for more!).Different beers pair well with different foods, so it's important to learn the taste differences before you hit the kitchen. Beer can be divided into two main groups: ales and lagers. Ale, the original beer, is brewed in a way that results in fruity, earthy flavours. Lagers make use of more modern brewing systems to be lighter and drier. Each type of beer has a distinctly different flavour that pairs well with certain foods. Below, you'll find a breakdown of several common types and some recipes that use each one.Wheat BeersWheat beers are pale, often unfiltered (thus cloudy), and have fruity, mellow, crisp-edged flavours, well-matched for salads and fish.Pale Ale and BitterIts crispness cuts beautifully through rich, fatty meats like game. Pale ale is stronger, with more bracing carbonation, and goes well with everything from bread and cheese to fish and chips.PorterIt's less toasty than stout and less bitter than pale ale, and it picks up the flavours in stews especially well.StoutStout brings out the flavours in everything from shellfish to stews. Because of its distinct coffee and chocolate notes, it's also perfect for blending into rich desserts.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes