Compartir
Sugar High: Sweet & Savory Baking in Your High-Altitude Kitchen (en Inglés)
Nicole Hampton
(Autor)
·
Westwinds Press
· Tapa Blanda
Sugar High: Sweet & Savory Baking in Your High-Altitude Kitchen (en Inglés) - Hampton, Nicole
$ 478.65
$ 870.27
Ahorras: $ 391.62
Elige la lista en la que quieres agregar tu producto o crea una nueva lista
✓ Producto agregado correctamente a la lista de deseos.
Ir a Mis Listas
Origen: Estados Unidos
(Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Jueves 04 de Julio y el
Miércoles 17 de Julio.
Lo recibirás en cualquier lugar de México entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "Sugar High: Sweet & Savory Baking in Your High-Altitude Kitchen (en Inglés)"
Featured in Washington Post. Nicole Hampton of the popular food blog Dough-Eyed, featured on Buzzfeed and DiningOut.com, reveals her secrets to high-altitude baking in her very first cookbook. Those who live at high elevation are probably well acquainted with the baking challenges that come with it, from deflated cakes to overflowing batters to failed pies. Enter Sugar High! With helpful tips and tricks that Nicole learned from personal experience from her kitchen int he heights of Colorado, Sugar High contains more than 100 specially created recipes for high-altitude bakers to make sure those breads and cakes come out perfect each time. Bring into your home such delicious comforts as Cheddar, Bacon & Herb Biscuits, Tomato-Garlic Focaccia, Cappuccino Streusel Cake, Triple-Berry & Apple Galettes, and more.
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.
✓ Producto agregado correctamente al carro, Ir a Pagar.