Celebremos el mes del libro hasta 70% y envío gratis  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
Envío gratis
portada What's a Cook to Do?: An Illustrated Guide to 484 Essential Tips, Techniques, and Tricks (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Categoría
Libros de Recetas, Comida y Vino , Celebridades y Programas de Televisión
Idioma
Inglés
N° páginas
422
Encuadernación
Tapa Blanda
Peso
2
ISBN
1579653189
ISBN13
9781579653187

What's a Cook to Do?: An Illustrated Guide to 484 Essential Tips, Techniques, and Tricks (en Inglés)

James Peterson (Autor) · Artisan · Tapa Blanda

What's a Cook to Do?: An Illustrated Guide to 484 Essential Tips, Techniques, and Tricks (en Inglés) - James Peterson

Libros de recetas, comida y vino , celebridades y programas de televisión

Libro Nuevo

$ 291.90

$ 486.51

Ahorras: $ 194.60

40% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 10 unidades
Origen: Reino Unido (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Viernes 10 de Mayo y el Lunes 20 de Mayo.
Lo recibirás en cualquier lugar de México entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "What's a Cook to Do?: An Illustrated Guide to 484 Essential Tips, Techniques, and Tricks (en Inglés)"

From America’s favorite cooking teacher, multiple award-winner James Peterson, an invaluable reference handbook. Culinary students everywhere rely on the comprehensive and authoritative cookbooks published by chef, instructor, and award-winning author Jim Peterson. And now, for the first time, this guru-to-the-professionals turns his prodigious knowledge into a practical, chockablock, quick-reference, A-to-Z answer book for the rest of us. Look elsewhere for how to bone skate or trim out a saddle of lamb, how to sauté sweetbreads or flambé dessert. Look here instead for how to zest a lemon, make the perfect hamburger, bread a chicken breast, make (truly hot) coffee in a French press, make magic with a Microplane. It’s all here: how to season a castiron pan, bake a perfect pie, keep shells from sticking to hardcooked eggs. How to carve a turkey, roast a chicken, and chop, slice, beat, broil, braise, or boil any ingredient you’re likely to encounter. Information on seasoning, saucing, and determining doneness (by internal temperatures, timings, touch, and sight) guarantee that you’ve eaten your last bland and overcooked meal. Here are 500 invaluable techniques with nearly as many color photographs, bundled into a handy, accessible format.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Respuesta:
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
Respuesta:
El libro está escrito en Inglés.
Respuesta:
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes