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portada The Pasta Maker Homemade Pasta Cookbook: 101 Traditional & Modern Pasta Recipes For Marcato & Other Handmade Pasta Makers (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Idioma
Inglés
N° páginas
146
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
23.5 x 19.1 x 0.8 cm
Peso
0.26 kg.
ISBN13
9781088137796

The Pasta Maker Homemade Pasta Cookbook: 101 Traditional & Modern Pasta Recipes For Marcato & Other Handmade Pasta Makers (en Inglés)

Julia Stefano (Autor) · Hhf Press · Tapa Blanda

The Pasta Maker Homemade Pasta Cookbook: 101 Traditional & Modern Pasta Recipes For Marcato & Other Handmade Pasta Makers (en Inglés) - Stefano, Julia

Libro Físico

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Reseña del libro "The Pasta Maker Homemade Pasta Cookbook: 101 Traditional & Modern Pasta Recipes For Marcato & Other Handmade Pasta Makers (en Inglés)"

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El libro está escrito en Inglés.
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