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portada The Food and Cooking of Belgium: Traditions, Ingredients, Tastes, Techniques, Over 60 Classic Recipes (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Idioma
Inglés
N° páginas
128
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
28.3 x 23.5 x 1.7 cm
Peso
0.95 kg.
ISBN
1903141540
ISBN13
9781903141540

The Food and Cooking of Belgium: Traditions, Ingredients, Tastes, Techniques, Over 60 Classic Recipes (en Inglés)

Suzanne Vandyck (Autor) · Lorenz Books · Tapa Dura

The Food and Cooking of Belgium: Traditions, Ingredients, Tastes, Techniques, Over 60 Classic Recipes (en Inglés) - Vandyck, Suzanne

Libro Nuevo

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  • Estado: Nuevo
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Reseña del libro "The Food and Cooking of Belgium: Traditions, Ingredients, Tastes, Techniques, Over 60 Classic Recipes (en Inglés)"

Strongly influenced by its proximity to southern France, yet retaining rustic, homely traits from its medieval past, Belgian cuisine combines haute cuisine and fine ingredients with comfort food and substantial portions.

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El libro está escrito en Inglés.
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