EL HOSTSALE YA ESTÁ AQUÍ - HASTA 80% DCTO Y ENVÍO GRATIS   Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
Envío gratis
portada teach yourself the art of canning meat, vegetables and fruit at home - including the composition of canning tomatoes (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2012
Idioma
Inglés
N° páginas
118
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
21.6 x 14.0 x 0.7 cm
Peso
0.17 kg.
ISBN
1447464265
ISBN13
9781447464266

teach yourself the art of canning meat, vegetables and fruit at home - including the composition of canning tomatoes (en Inglés)

William V. Cruess (Autor) · Aristophanes Press · Tapa Blanda

teach yourself the art of canning meat, vegetables and fruit at home - including the composition of canning tomatoes (en Inglés) - Cruess, William V.

Libro Nuevo

$ 779.36

$ 1,298.93

Ahorras: $ 519.57

40% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 72 unidades
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Jueves 30 de Mayo y el Miércoles 12 de Junio.
Lo recibirás en cualquier lugar de México entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "teach yourself the art of canning meat, vegetables and fruit at home - including the composition of canning tomatoes (en Inglés)"

This vintage book is a comprehensive guide to food preservation, with information on tools and equipment, canning, making preserves and jellies, sterilisation, packing, and other related aspects. Full of useful tips and simple instructions, this volume is highly recommended for anyone with an interest in food preservation, and is not to be missed by those with an interest in economical living. Contents include: "Principles of Canning", "Causes of Spoiling", "Methods of Preserving", "Drying and Pickling Nonacid Vegetables", "Sterilizing Fruit Juices", "Preservatives", "Hot- and Cold-Pack Methods", "Equipment", "General Equipment", "Sterilizes", "Use of Baking Oven", etc. Many vintage books such as this are becoming increasingly rare and expensive. It is with this in mind that we are republishing this book now in an affordable, modern, high-quality edition complete with a specially commissioned new introduction on preserving food.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes