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portada Tasting Georgia: A Food and Wine Journey in the Caucasus With Over 70 Recipes (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2022
Idioma
Inglés
N° páginas
464
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
24.8 x 19.0 x 3.2 cm
Peso
1.58 kg.
ISBN13
9781623718428

Tasting Georgia: A Food and Wine Journey in the Caucasus With Over 70 Recipes (en Inglés)

Carla Capalbo (Autor) · Interlink Books · Tapa Blanda

Tasting Georgia: A Food and Wine Journey in the Caucasus With Over 70 Recipes (en Inglés) - Capalbo, Carla

Libro Físico

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  • Estado: Nuevo
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Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
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Reseña del libro "Tasting Georgia: A Food and Wine Journey in the Caucasus With Over 70 Recipes (en Inglés)"

"The best book ever written in English about Georgian food and wine" --Saveur Winner Guild of Food Writers Food and Travel Award 2018 Winner Best Food Book of 2017 Gourmand Cookbook Awards Shortlisted for the Art of Eating Book Award Shortlisted for the IACP Culinary Travel Book Award The Atlantic 9 Best Cookbooks of 2017 NPR Best Cookbooks 2017 Nestled between the Caucasus Mountains and the Black Sea, and with a climate similar to the Mediterranean's, Georgia has colorful, delicious food. Vegetables blended with walnuts and vibrant herbs, subtly spiced meat stews and home-baked pies like the irresistible cheese-filled khachapuri are served at generous tables all over the country. Georgia is also one of the world's oldest winemaking areas, with wines traditionally made in qvevri: large clay jars buried in the ground. Award-winning food writer and photographer Capalbo has traveled around Georgia collecting recipes and gathering stories from food and winemakers in this stunning but little-known country. The beautifully illustrated book is both a cookbook and a cultural guide to the personal, artisan-made foods and wines that make Georgia such a special place on the world's gastronomic map.

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

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