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portada Starch: Advances in Structure and Function (Special Publications) (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2001
Idioma
Inglés
N° páginas
232
Encuadernación
Tapa Dura
ISBN
085404860x
ISBN13
9780854048601
N° edición
1

Starch: Advances in Structure and Function (Special Publications) (en Inglés)

Royal Society Of Chemistry (Autor) · Royal Society Of Chemistry · Tapa Dura

Starch: Advances in Structure and Function (Special Publications) (en Inglés) - Royal Society Of Chemistry

Libro Nuevo

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Reseña del libro "Starch: Advances in Structure and Function (Special Publications) (en Inglés)"

Starch, in its many forms, provides an essential food energy source for the world's human population. It is therefore vital for manufacturers (and ultimately consumers) to have increased understanding of the granule synthesis and its behaviour in modern food processing. Starch: Advances in Structure and Function documents the latest research and opinion on starch structure and its function as a food material, including structure characterisation, processing and ingredient functionality, and control of starch biosynthesis. The multi-disciplinary nature of the contents will provide a valuable reference for biologists, chemists, food technologists, geneticists, nutritionists and physicists.

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El libro está escrito en Inglés.
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