¡PAPÁ TAMBIÉN LEE LIBROS HASTA 70% OFF + ENVÍO GRATIS!  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
Envío gratis
portada Spirit of the Earth: Native Cooking from Latin America (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Idioma
Inglés
N° páginas
244
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
27.9 x 21.6 x 1.9 cm
Peso
1.08 kg.
ISBN13
9781635617894

Spirit of the Earth: Native Cooking from Latin America (en Inglés)

Martin Jacobs (Autor) · Beverly Cox (Autor) · Echo Point Books & Media · Tapa Dura

Spirit of the Earth: Native Cooking from Latin America (en Inglés) - Jacobs, Martin ; Cox, Beverly

Libro Físico

$ 1,469.82

$ 2,672.40

Ahorras: $ 1,202.58

45% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 60 unidades
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Lunes 01 de Julio y el Viernes 12 de Julio.
Lo recibirás en cualquier lugar de México entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Spirit of the Earth: Native Cooking from Latin America (en Inglés)"

Serve up tamales, moles, ceviches and more, as they were made in their cultures of origin: the ancient civilizations of Latin America. Spirit of the Earth chronicles the authentic and delicious recipes of the Maya, Inca, and Aztecs, updated for preparation in your modern kitchen. With previous collaborations winning James Beard and Julia Child IACP awards, Cox and Martin are the perfect team to reintroduce you to familiar favorites with a fresh new palette. Made with the traditional ingredients and techniques of pre-Columbian America, guacamole, salsas and tortillas have never been the same!Luscious chocoatl (the sacred chocolate drink of the Aztec and Maya), and fresh cebiche de pato (marinated duck ceviche from Peru) await, alongside the sauces, spice blends, and drinks that flavor and accent each traditionally prepared dish, from appetizer to dessert. Enjoy potatoes, quinoa, chocolate, corn, and chiles as when they were first cultivated - and regarded as sacred - by the pre-Columbian cultures of Central and South AmericaWith pictures, tips, and anecdotes beside each recipe, Spirit of the Earth makes as good a travelogue as a cookbook. Each chapter includes an expert introduction to the culture and culinary history of the peoples whose recipes follow. This collection is the perfect guide to reaching beyond the expected in the kitchen, and taking your love of Latin American flavor to a whole other level.This book is also available from Echo Point Books as a paperback (ISBN 1635616883).Be sure to also pick up the other luscious book of regional fare by this incomparable duo, Spirit of the West!

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes