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portada Professional Bread Baking (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Idioma
Inglés
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
28.2 x 21.6 x 2.3 cm
Peso
1.36 kg.
ISBN13
9781118435878

Professional Bread Baking (en Inglés)

The Culinary Institute of America (Cia) (Autor) · Hans Welker (Autor) · Lee Ann Adams (Autor) · Wiley · Tapa Dura

Professional Bread Baking (en Inglés) - The Culinary Institute of America (Cia) ; Welker, Hans ; Adams, Lee Ann

Libro Nuevo

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  • Estado: Nuevo
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Reseña del libro "Professional Bread Baking (en Inglés)"

Professional Bread Baking is not only a cookbook providing an array of recipes and formulas for finished loaves. The title dives deeper into the discussion about bread, providing a detailed reference that will be indispensable for a baker. Written by an Associate Professor at the Culinary Institute of America, Professional Bread Baking provides the tools needed to mix, ferment, shape, proof, and bake exceptional artisanal bread.

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

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