¡MILES DE LIBROS CON DESCUENTOS, ENVÍO GRATIS Y MÁS!  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
Envío gratis
portada Pre and Probiotics for Poultry Gut Health (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Idioma
Inglés
N° páginas
192
Encuadernación
Tapa Dura
ISBN13
9781800622722

Pre and Probiotics for Poultry Gut Health (en Inglés)

O'neill, Helen Massey ; Burton, Emily ; Scholey, Dawn (Autor) · Cabi · Tapa Dura

Pre and Probiotics for Poultry Gut Health (en Inglés) - O'Neill, Helen Massey ; Burton, Emily ; Scholey, Dawn

Libro Nuevo

$ 2,227.64

$ 4,455.28

Ahorras: $ 2,227.64

50% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 9 unidades
Origen: Reino Unido (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Viernes 14 de Junio y el Lunes 24 de Junio.
Lo recibirás en cualquier lugar de México entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Pre and Probiotics for Poultry Gut Health (en Inglés)"

Poultry are the most widely used animal protein source in the world: billions of meat birds are produced globally each year, using 360 million tons of feed. Within Europe, over 30,000 companies involved in the production of poultry create an annual turnover of 107 billion. However, maintaining the sustainability of the industry as it moves towards antibiotic-free production is one of the key challenges. Starting with an overview of antibiotics as growth promoters and the challenges faced as the industry moves away from their use, this book then thoroughly considers the potential of pre and probiotic additives in poultry gut health. The book: Includes thorough definitions of additives in the pre and probiotic space and examples of how they work;Addresses how to test pre and probiotics and other similar additives, and how they interact with other products, with learning from both poultry and allied sectors;Combines authors from both academic and industry backgrounds on all chapters, to ensure coverage is balanced, robust and commercially relevant.Based on the renowned World Poultry Science Association UK Branch Poultry Science Symposium 2022, this book provides a thorough and valuable contribution to the field for all involved with the nutrition and production of poultry.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes