Compartir
[Por Giada de Laurentiis] Giada de Italia: My Recipes for la Dolce Vita (Cubierta) 【2018】 por Giada de Laurentiis (Autor) (Cubierta de Seguridad) (en Inglés)
Giada de Laurentiis
(Autor)
·
Clarkson Potter Publishers
· Tapa Dura
[Por Giada de Laurentiis] Giada de Italia: My Recipes for la Dolce Vita (Cubierta) 【2018】 por Giada de Laurentiis (Autor) (Cubierta de Seguridad) (en Inglés) - de Laurentiis, Giada
$ 490.29
$ 980.57
Ahorras: $ 490.29
Elige la lista en la que quieres agregar tu producto o crea una nueva lista
✓ Producto agregado correctamente a la lista de deseos.
Ir a Mis Listas
Origen: Estados Unidos
(Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Martes 21 de Mayo y el
Miércoles 29 de Mayo.
Lo recibirás en cualquier lugar de México entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "[Por Giada de Laurentiis] Giada de Italia: My Recipes for la Dolce Vita (Cubierta) 【2018】 por Giada de Laurentiis (Autor) (Cubierta de Seguridad) (en Inglés)"
NEW YORK TIMES BESTSELLER - Giada De Laurentiis lavishly explores her food roots and the lifestyle traditions that define la bella vita, with the contemporary California twist that has made her America's most beloved Italian chef. For Giada, a good meal is more than just delicious food--it's taking pleasure in cooking for those you love, and slowing down to embrace every moment spent at the table. In Giada's Italy, she returns to her native Rome to reconnect with the flavors that have inspired the way she cooks and shares what it means to live la dolce vita. Here she shares recipes for authentic Italian dishes as her family has prepared them for years, updated with her signature flavors. Her Bruschetta with Burrata and Kale Salsa Verde is a perfect light dinner or lunch, and Grilled Swordfish with Candied Lemon Salad can be prepared in minutes for a quick weeknight meal. Sartu di Riso is a showstopping entrée best made with help from the family, and because no meal is complete without something sweet, Giada's Italian-inflected desserts like Pound Cake with Limoncello Zabaglione and Chianti Affogato will keep everyone at the table just a little bit longer. Filled with stunning photography taken in and around Rome, intimate family shots and stories, and more recipes than ever before, Giada's Italy will make you fall in love with Italian cooking all over again.
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
Respuesta:
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
Respuesta:
El libro está escrito en Inglés.
Respuesta:
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.
✓ Producto agregado correctamente al carro, Ir a Pagar.