Compartir
Non-Thermal Processing of Functional Foods (en Inglés)
Pattanayek Sudip Kumar,Dutta Debashis,Singh Ajay (Autor)
·
Crc Press
· Tapa Dura
Non-Thermal Processing of Functional Foods (en Inglés) - Pattanayek Sudip Kumar,Dutta Debashis,Singh Ajay
$ 2,574.39
$ 5,148.79
Ahorras: $ 2,574.39
Elige la lista en la que quieres agregar tu producto o crea una nueva lista
✓ Producto agregado correctamente a la lista de deseos.
Ir a Mis Listas
Origen: Reino Unido
(Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Miércoles 19 de Junio y el
Lunes 01 de Julio.
Lo recibirás en cualquier lugar de México entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "Non-Thermal Processing of Functional Foods (en Inglés)"
This book compiles the latest non-thermal processing technologies to develop functional foods. Chapters cover non-thermal technologies, such as ultrasounds, high-hydrostatic pressure, high-voltage electrical discharge, and cold plasma. These techniques process food without damaging the nutritional benefits and sensory qualities. The book discusses bioactivity, bioaccessibility, and bioavailability related to nutrition and functional food ingredients. It describes methods that reduce processing times, regulate Maillard reactions, enhance the quality and improve usefulness. This book is meant for professionals, post-graduate students, and researchers in food sciences and chemical engineering.
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.
✓ Producto agregado correctamente al carro, Ir a Pagar.