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portada natural colorants for food and nutraceutical uses m (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Año
2002
Idioma
Inglés
N° páginas
344
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
24.0 x 16.1 x 2.3 cm
Peso
0.61 kg.
ISBN
1587160765
ISBN13
9781587160769

natural colorants for food and nutraceutical uses m (en Inglés)

Francisco Delgado-Vargas (Autor) · Octavio Paredes-Lopez (Autor) · CRC Press · Tapa Dura

natural colorants for food and nutraceutical uses m (en Inglés) - Delgado-Vargas, Francisco ; Paredes-Lopez, Octavio

Libro Nuevo

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Reseña del libro "natural colorants for food and nutraceutical uses m (en Inglés)"

As our understanding of the science and functions of color in food has increased, the preferred colorants, forms of use, and legislation regulating their uses have also changed. Natural Colorants for Food and Nutraceutical Uses reflects the current tendency to use natural pigments. It details their science, technology, and applications as well as their nutraceutical properties. Starting with the basics, the book creates an understanding of physical colors, discusses color measurement, and analyzes why natural pigments are preferred today. The authors present an overview of global colorants, including safety, toxicity and regulatory aspects. Information about inorganic and synthetic colorants is included. The book then focuses on applications of natural colorants, with special attention given to characteristics, extraction and processing stability, and the use of biotechnology and molecular biology to increase colorant production. Finally, the book examines the nutraceutical properties of natural colorants and compares them to other well-known nutraceutical components. From the basics to highly specialized concepts and applications, Natural Colorants for Food and Nutraceutical Uses presents essential, practical information about pigments in the food industry. With its coverage of state-of-the-art technologies and future trends in the application of color to food, this book provides the most comprehensive, up-to-date survey of the field.

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Preguntas frecuentes sobre el libro

Respuesta:
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
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El libro está escrito en Inglés.
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La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

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