Compartir
Nanoscience in Food and Agriculture 2 (en Inglés)
Ranjan, Shivendu ; Dasgupta, Nandita ; Lichtfouse, Eric (Autor)
·
Springer
· Tapa Blanda
Nanoscience in Food and Agriculture 2 (en Inglés) - Ranjan, Shivendu ; Dasgupta, Nandita ; Lichtfouse, Eric
$ 3,591.54
$ 6,530.08
Ahorras: $ 2,938.53
Elige la lista en la que quieres agregar tu producto o crea una nueva lista
✓ Producto agregado correctamente a la lista de deseos.
Ir a Mis Listas
Origen: Estados Unidos
(Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Lunes 05 de Agosto y el
Viernes 16 de Agosto.
Lo recibirás en cualquier lugar de México entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "Nanoscience in Food and Agriculture 2 (en Inglés)"
This book is the second volume on this topic within the series. With unique properties, nanomaterials are rapidly finding novel applications in many fields such as food, medicine, agriculture and pollution. Such applications include to treat cancer, nanosensors to detect food contamination, nanomaterials for food packaging, nanoencapsulation to preserve nutraceuticals, and nanofertilisers for advanced agriculture. After an introductory chapter on property rights of nanomaterials, readers will discover the applications of nanotechnology in food, health, environment, ecotoxicology and agriculture.