Hot DAYS en Buscalibre hasta 70% dcto y envío gratis   Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
Envío gratis
portada Meat: The Ultimate Companion (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Año
2018
Idioma
Inglés
N° páginas
512
Encuadernación
Tapa Dura
ISBN13
9781743363416

Meat: The Ultimate Companion (en Inglés)

Anthony Puharich; Libby Travers (Autor) · Murdoch Books · Tapa Dura

Meat: The Ultimate Companion (en Inglés) - Anthony Puharich; Libby Travers

Libro Nuevo

$ 531.29

$ 1,062.58

Ahorras: $ 531.29

50% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 2 unidades
Origen: Reino Unido (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Viernes 07 de Junio y el Lunes 17 de Junio.
Lo recibirás en cualquier lugar de México entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Meat: The Ultimate Companion (en Inglés)"

WHAT YOU NEED TO KNOW BEFORE SELECTING, BUYING AND COOKING MEATAnthony Bourdain, internationally acclaimed celebrity chef, meat lover and committed carnivore (Newsweek) contributed the foreword for this essential meat-lovers book. In Meat: The Ultimate Companion you will learn virtually all you need to know about meat, including why you should:Eat better quality meat, but eat less of itEat the whole animalAnd, eat more wild animalsA meat eater's best friend: Meat: The Ultimate Companion is not just a meat cookbook. It is designed to walk you through the topic from the eyes of the farmer, the butcher, and the best cooks; helping you with the questions you might want to ask before you buy your meat.Recipes for the hardcore carnivore: Over 110 recipes showcase the major cuts and draw on cuisines and chefs from around the world. Lavishly photographed and illustrated, it is sure to become a modern classic and a requirement for every kitchen.The butchering art: Carefully curated by Anthony Puharich, legendary butcher and supplier to Australia's leading restaurants, together with accomplished food writer Libby Travers, this comprehensive and ambitious book covers:The history of every major animal we raise for meatInternational breed mapsCut diagrams and descriptionsAnd, illustrated butchery techniques and expert tips on selecting, storing and cooking all kinds of meatMeat: The Ultimate Companion is an excellent choice for fans of Adam Danforth, Temple Grandin, or Pat LaFrieda.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes