Celebremos el mes del libro hasta 70% y envío gratis  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
Envío gratis
portada Making Vegan Meat: The Plant-Based Food Science Cookbook (Plant-Based Protein, Vegetarian Diet, Vegan Cookbook, Seitan Recipes) (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Año
2021
Idioma
Inglés
N° páginas
170
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
25.1 x 20.1 x 1.0 cm
Peso
0.52 kg.
ISBN13
9781642506006

Making Vegan Meat: The Plant-Based Food Science Cookbook (Plant-Based Protein, Vegetarian Diet, Vegan Cookbook, Seitan Recipes) (en Inglés)

Mark Thompson (Autor) · Mango · Tapa Blanda

Making Vegan Meat: The Plant-Based Food Science Cookbook (Plant-Based Protein, Vegetarian Diet, Vegan Cookbook, Seitan Recipes) (en Inglés) - Thompson, Mark

Libro Nuevo

$ 369.71

$ 739.43

Ahorras: $ 369.71

50% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 2 unidades
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Lunes 13 de Mayo y el Martes 21 de Mayo.
Lo recibirás en cualquier lugar de México entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Making Vegan Meat: The Plant-Based Food Science Cookbook (Plant-Based Protein, Vegetarian Diet, Vegan Cookbook, Seitan Recipes) (en Inglés)"

The Vegan Cookbook That Is Rooted in Food Science"Mark is an absolute wizard―he can turn the most unexpected ingredients into vegan meat! You will not be disappointed."―Rose Lee, Cheap Lazy Vegan#1 Bestseller in Raw Cooking, Vegan Cooking, and Vegetarian DietsA one-of-a-kind vegan cookbook for those looking to make juicy burgers, sizzling BBQ ribs, Seitan Bacon, and fried chicken, all through the power of fruits and vegetables.For all food lovers and enthusiasts out there. Making Vegan Meat is a staple cookbook for kitchens where home cooks, professional chefs, foodies, vegans, vegetarians, and the vegan-curious can find super vegan meat recipes. Foodie, food scientist, and YouTuber Mark "Sauce Stache" Thompson shows you a multitude of filling vegan dishes to deeply satisfy your tastebuds.Make nutritious and creative recipes in this vegan cookbook. Step out of your comfort zone and have fun with healthier, delicious, plant based protein. From mouth-watering BBQ ribs made from mushrooms to crispy bacon from a daikon radish, you will have your dinner guests exclaiming, "Wait! That's a vegetable?"Read Making Vegan Meat and: Learn to experiment in the kitchen with unexpected ingredients and create your own plant-based vegan meat recipesGain insight into how to produce different flavors, textures, and aromasDiscover exciting ways to use a variety of fruits and vegetables, like mushrooms!If you enjoyed plant-based cookbooks like The Complete Plant-Based Cookbook, Vegan for Everybody, or The Vegan Meat Cookbook, then you'll love Making Vegan Meat.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Respuesta:
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
Respuesta:
El libro está escrito en Inglés.
Respuesta:
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes