CELEBREMOS EL MES DE LAS MADRES CON DESCUENTOS Y ENVÍO GRATIS   Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
Envío gratis
portada Jang: The Soul of Korean Cooking (More Than 60 Recipes Featuring Gochujang, Doenjang, and Ganjang) (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Idioma
Inglés
N° páginas
216
Encuadernación
Tapa Dura
ISBN13
9781648291869

Jang: The Soul of Korean Cooking (More Than 60 Recipes Featuring Gochujang, Doenjang, and Ganjang) (en Inglés)

Kang Mingoo (Autor) · Artisan · Tapa Dura

Jang: The Soul of Korean Cooking (More Than 60 Recipes Featuring Gochujang, Doenjang, and Ganjang) (en Inglés) - Kang Mingoo

Libro Físico

$ 543.73

$ 906.22

Ahorras: $ 362.49

40% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 100+ unidades
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Lunes 03 de Junio y el Martes 11 de Junio.
Lo recibirás en cualquier lugar de México entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Jang: The Soul of Korean Cooking (More Than 60 Recipes Featuring Gochujang, Doenjang, and Ganjang) (en Inglés)"

In the first book on the subject in English, South Korea's best chef shows readers how to cook with jangs--the sauces that are the essential building blocks of all Korean cuisine. In the 60 home-cook-friendly dishes, he demystifies jangs while showing how they can be used to make both Korean and Western dishes more delicious. Like butter in French cooking or olive oil in Italian, jangs are the soul of Korean cuisine. These umami sauces are found in every meal, from soups and stews, to salads, marinades, and even desserts, adding depth and complexity to every dish. The foundation of the three main jangs--gochujang, doenjang, or ganjang--is simple. Soybeans, water, and salt are dried, aged, and fermented in earthenware pots, extracting flavor from their environment and slowly blossoming into intensely flavored jangs. Few understand these ingredients better than chef Mingoo Kang, who has dedicated his Seoul restaurant to the exploration of jangs. In his first cookbook, Kang expertly weaves jangs' history and methods into 60 accessible recipes to bring the sauces to life. Dishes like Fish Dumplings and Gang-Doenjang Bibimbap showcase the sauces' traditional Korean roots, while Western-inspired recipes like Doenjang Crème Brulee and Ssamjang Cacio e Pepe reinvent favorite meals. Through artisan profiles, sidebars, and step-by-step photographs, Jang uncovers one of the culinary world's best-hidden secrets.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes