¡PAPÁ TAMBIÉN LEE LIBROS HASTA 70% OFF + ENVÍO GRATIS!  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
Envío gratis
portada Ice Cream (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Idioma
Inglés
N° páginas
483
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
22.9 x 15.2 x 2.6 cm
Peso
0.66 kg.
ISBN13
9781461572244

Ice Cream (en Inglés)

W. S. Arbuckle (Autor) · Springer · Tapa Blanda

Ice Cream (en Inglés) - Arbuckle, W. S.

Libro Nuevo

$ 3,591.54

$ 6,530.08

Ahorras: $ 2,938.53

45% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 96 unidades
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Viernes 02 de Agosto y el Jueves 15 de Agosto.
Lo recibirás en cualquier lugar de México entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Ice Cream (en Inglés)"

This edition of "Ice Cream" is a full revision of previous editions and includes an updating of the areas that have been affected by changes and new technolo- gy. The ice cream industry has developed on the basis of an abundant economical supply of ingredients and is a high-volume, highly automated, modern, progressive, very competitive industry composed of large and small businesses manufacturing ice cream and related products. The industry un- derwent a difficult period of adjusting to economic changes and to the es- tablishment of product specifications and composition regulations. The latter area has now become more stabilized and the Frozen Desserts Definitions and Standards of Identity are now more clearly defined, as are ingredient and nutritional labeling specifications. The chapters that include basic information on ice cream technology remain for the most part unchanged in order to accommodate beginners in the industry and the smaller processors. In other chapters major revisions and the incorporation of new material have been made. Key classical references and information have been retained or added in order to keep intact those portions of the book which students have found most useful and helpful as reflected in my own teaching, research, and publications in the field of dairy science, and particularly in the field of ice cream production.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes