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portada Hot Sauce Tasting Notebook: Condiments Seasoning Scoville Rating Spicy Sommelier (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Idioma
Inglés
N° páginas
112
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
25.4 x 20.3 x 0.6 cm
Peso
0.24 kg.
ISBN13
9781649302748

Hot Sauce Tasting Notebook: Condiments Seasoning Scoville Rating Spicy Sommelier (en Inglés)

Paige Cooper (Autor) · Paige Cooper RN · Tapa Blanda

Hot Sauce Tasting Notebook: Condiments Seasoning Scoville Rating Spicy Sommelier (en Inglés) - Cooper, Paige

Libro Nuevo

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  • Estado: Nuevo
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Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
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Reseña del libro "Hot Sauce Tasting Notebook: Condiments Seasoning Scoville Rating Spicy Sommelier (en Inglés)"

How to use this Hot Sauce Tasting Log Book: 8 X 10 Inches110 PagesThis ultimate hot sauce tasting notebook is a perfect way to track and record all your spicy condiment tasty activities. This unique hot sauce Journal is a great way to keep all of your important information all in one easy to find spot. Each interior page includes prompts and space to record the following: Name - Write the name of which hot sauce you are tasting.Origin - Use the box provided to write in who made it, or what company.Scoville - Stay on task using the box to fill in the scale rating from mild to intolerable heat.Color - Record and track the color of the sauce ranging from green, red, yellow to orange.Brand - Use the box to write the brand of hot sauce you are tasting.Sample - Stay on task using the space to write in which sampler, or company the sauce came from.Texture - Record anything from watery to thick dollop to describe the texture.Flavor Wheel - Checklist what flavor was sampled, anywhere from floral to salty.Main Ingredients - Space to write ingredients of the spicy condiment tasted.Heat Meter - Fill in the heat rating of the hot sauce sampled, from mild to heat.If you are new to hot sauce tasting or have been at it for a while, this hot sauce tasting journal is a must have! Can make a great useful gift for anyone that aspires to be a hot sauce sommelier! Have Fun!

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

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