EL HOSTSALE YA ESTÁ AQUÍ - HASTA 80% DCTO Y ENVÍO GRATIS   Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
Envío gratis
portada Fresh Pasta at Home: 10 Doughs, 20 Shapes, 100+ Recipes, With or Without a Machine (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Idioma
Inglés
N° páginas
272
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
24.1 x 20.1 x 2.3 cm
Peso
0.82 kg.
ISBN13
9781954210332

Fresh Pasta at Home: 10 Doughs, 20 Shapes, 100+ Recipes, With or Without a Machine (en Inglés)

America's Test Kitchen (Autor) · America's Test Kitchen · Tapa Blanda

Fresh Pasta at Home: 10 Doughs, 20 Shapes, 100+ Recipes, With or Without a Machine (en Inglés) - America's Test Kitchen

Libro Nuevo

$ 480.07

$ 872.86

Ahorras: $ 392.79

45% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 50 unidades
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Jueves 13 de Junio y el Viernes 21 de Junio.
Lo recibirás en cualquier lugar de México entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Fresh Pasta at Home: 10 Doughs, 20 Shapes, 100+ Recipes, With or Without a Machine (en Inglés)"

Turn homemade pasta into your new favorite kitchen hobby with foolproof methods and 100-plus recipes that make it totally achievable Whether you use a hand-crank machine, electric machine, extruder, or rolling pin and elbow grease, you can make incredible pasta from scratch using ATK's rigorously tested techniques. Then choose one of the delectable recipes to show off your impressive-every-time pasta to perfection. More than a dozen doughs: Pasta doughs made with eggs, semolina, whole grains, vegetables, and even gluten-free flours are proportioned for perfect results whether you're using a machine or not.Strand pasta: Spaghetti al Limone; Tagliatelle with Artichokes and Parmesan; Bucatini al FuocoHand-shaped pasta: Orecchiette with Broccoli Rabe and Sausage; Fileja with 'Nduja Tomato Sauce; Gnocchi with Fontina SauceStuffed pasta: Short Rib Agnolotti with Hazelnuts and Browned Butter; Butternut Squash-Filled Cappellacci; Cheese Ravioli with Pumpkin Cream SauceBaked pasta: Lasagna Verde alla Bolognese; Wild Mushroom Lasagna; Three-Cheese Manicotti with Meat SauceMix-and-match sauces: Pair your favorite shapes with any of these, including quick tomato sauces, even quicker olive oil sauces, long-simmered meaty sauces, and pestos. Plenty of step-by-step photos accompany crystal-clear instructions for rolling out pasta sheets and cutting and forming shapes, all accompanied by irresistible photos of the finished dishes.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes