Compartir
Foodborne Illness: Latest Threats and Emerging Issues, an Issue of Infectious Disease Clinics (Volume 27-3) (The Clinics: Internal Medicine, Volume 27-3) (en Inglés)
David Acheson Md; Jennifer Mcentire Phd; Cheleste M. Thorpe Md (Autor)
·
Elsevier Health (Textbook)
· Tapa Dura
Foodborne Illness: Latest Threats and Emerging Issues, an Issue of Infectious Disease Clinics (Volume 27-3) (The Clinics: Internal Medicine, Volume 27-3) (en Inglés) - David Acheson Md; Jennifer Mcentire Phd; Cheleste M. Thorpe Md
$ 1,226.23
$ 2,452.46
Ahorras: $ 1,226.23
Elige la lista en la que quieres agregar tu producto o crea una nueva lista
✓ Producto agregado correctamente a la lista de deseos.
Ir a Mis Listas
Origen: Reino Unido
(Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Jueves 27 de Junio y el
Martes 09 de Julio.
Lo recibirás en cualquier lugar de México entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "Foodborne Illness: Latest Threats and Emerging Issues, an Issue of Infectious Disease Clinics (Volume 27-3) (The Clinics: Internal Medicine, Volume 27-3) (en Inglés)"
Food Borne Illness is a common, costly, yet preventable public health problem. This issue of the Infectious Disease Clinics covers the most common food borne pathogens, along with articles that include indentifying, diagnosing, and treating food borne illness. The issue also covers food borne illness in special populations, as well as long term complications associated with food borne illness.