Compartir
Food and Identity in Early Rabbinic Judaism (en Inglés)
Jordan D. Rosenblum
(Autor)
·
Cambridge University Press
· Tapa Blanda
Food and Identity in Early Rabbinic Judaism (en Inglés) - Rosenblum, Jordan D.
$ 1,164.75
$ 2,117.74
Ahorras: $ 952.98
Elige la lista en la que quieres agregar tu producto o crea una nueva lista
✓ Producto agregado correctamente a la lista de deseos.
Ir a Mis Listas
Origen: Estados Unidos
(Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Lunes 03 de Junio y el
Viernes 14 de Junio.
Lo recibirás en cualquier lugar de México entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "Food and Identity in Early Rabbinic Judaism (en Inglés)"
Food often defines societies and even civilizations. Through particular commensality restrictions, groups form distinct identities: Those with whom "we" eat ("Us") and those with whom "we" cannot eat ("Them"). This identity is enacted daily, turning the biological need to eat into a culturally significant activity. In this book, Jordan D. Rosenblum explores how food regulations and practices helped to construct the identity of early rabbinic Judaism. Bringing together the scholarship of rabbinics with that of food studies, this volume first examines the historical reality of food production and consumption in Roman-era Palestine. It then explores how early rabbinic food regulations created a distinct Jewish, male, and rabbinic identity. Rosenblum's work demonstrates how rabbinic food practices constructed an edible identity.
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.
✓ Producto agregado correctamente al carro, Ir a Pagar.