¡Libros importados con hasta 50% de descuento!   Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
Envío gratis
portada Flannel John's Door County Cookbook: Four Seasons of Wisconsin Food
Formato
Libro Físico
Idioma
Inglés
N° páginas
86
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
20.3 x 13.3 x 0.5 cm
Peso
0.10 kg.
ISBN13
9781701345720

Flannel John's Door County Cookbook: Four Seasons of Wisconsin Food

Tim Murphy (Autor) · Independently Published · Tapa Blanda

Flannel John's Door County Cookbook: Four Seasons of Wisconsin Food - Murphy, Tim

Sin Stock

Reseña del libro "Flannel John's Door County Cookbook: Four Seasons of Wisconsin Food"

Door County is that finger of land that juts into Lake Michigan from Northeast Wisconsin. The area is part farming community, maritime tradition, vacation get-away, rustic retreat, hunting & fishing destination and retirement community. It's also 100% Wisconsin. The dishes in this book reflect all of those facets including fish, wild game, cheese, brats, steak, cherries, meat and stews with just a touch of Packer fanaticism and tavern eats. Dig in and enjoy.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes