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portada Escoffier: A Guide to Modern Cookery: Edition i of ii (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2015
Idioma
Inglés
N° páginas
534
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
28.0 x 21.6 x 2.7 cm
Peso
1.23 kg.
ISBN13
9783959401111

Escoffier: A Guide to Modern Cookery: Edition i of ii (en Inglés)

Auguste Escoffier (Autor) · Reprint Publishing · Tapa Blanda

Escoffier: A Guide to Modern Cookery: Edition i of ii (en Inglés) - Auguste Escoffier

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Reseña del libro "Escoffier: A Guide to Modern Cookery: Edition i of ii (en Inglés)"

Complete digitally restored reprint (facsimile) of the original edition of 1907 with excellent resolution and outstanding readability. For print technical reasons, took place the division into two editions. Edition I is from chapter I to XVI with 534 pages and edition II is from chapter XVII to XXIII with 436 pages. Auguste Escoffier (born October 28, 1846, died February 12, 1935). He was a French chef and culinary writer who popularized and updated traditional French cooking methods. He is a legendary figure among chefs and gourmets, and was one of the most important leaders in the development of modern French cuisine. He codified the recipes for the five mother sauces. Auguste Escoffier published "Le Guide Culinaire", which is still used as a major reference work, both in the form of a cookbook and a textbook on cooking. Escoffier's recipes and techniques remain highly influential today, and have been adopted by chefs and restaurants not only in France, but also throughout the world.
Auguste Escoffier
  (Autor)
Ver Página del Autor
Auguste Escoffier (1846-1935) fue un destacado chef, restaurador y escritor culinario francés, reconocido como el padre de la cocina moderna. Nacido en Villeneuve-Loubet, Francia, Escoffier revolucionó la gastronomía francesa al sistematizar y modernizar las técnicas culinarias tradicionales. Introdujo innovaciones como la división del trabajo en la cocina y estableció rigurosos estándares de higiene, transformando la profesión de chef en una disciplina más organizada y profesional.

Entre sus obras más influyentes se encuentran "Le Guide Culinaire" (1903), un compendio exhaustivo de recetas y técnicas culinarias que se convirtió en un referente para chefs de todo el mundo. Otra de sus publicaciones destacadas es "Ma Cuisine" (1934), una colección de recetas que refleja su enfoque innovador y su pasión por la gastronomía. Estas obras han sido fundamentales en la formación de generaciones de chefs y continúan siendo estudiadas y respetadas en la actualidad.
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El libro está escrito en Inglés.
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