Por si no era suficiente, ¡Aprovecha 10% Dcto EXTRA! con el código dHS10BL  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
Envío gratis
portada Edible Insects in the Food Sector: Methods, Current Applications and Perspectives (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Idioma
Inglés
N° páginas
120
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
23.4 x 15.6 x 0.7 cm
Peso
0.20 kg.
ISBN13
9783030225247

Edible Insects in the Food Sector: Methods, Current Applications and Perspectives (en Inglés)

Sogari, Giovanni ; Mora, Cristina ; Menozzi, Davide (Autor) · Springer · Tapa Blanda

Edible Insects in the Food Sector: Methods, Current Applications and Perspectives (en Inglés) - Sogari, Giovanni ; Mora, Cristina ; Menozzi, Davide

Libro Físico

$ 2,020.27

$ 3,673.21

Ahorras: $ 1,652.95

45% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 100+ unidades
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Viernes 21 de Junio y el Lunes 01 de Julio.
Lo recibirás en cualquier lugar de México entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Edible Insects in the Food Sector: Methods, Current Applications and Perspectives (en Inglés)"

This book explores one of the most discussed and investigated novel foods in recent years: edible insects. The increasing demand for alternative protein sources worldwide had led the Food and Agriculture Organization of the United Nations (FAO) to promote the potential of using insects both for feed and food, establishing a program called "Edible Insects." Although several social, environmental, and nutritional benefits of the use of insects in the human diet have been identified, the majority of the population in Western countries rejects the idea of adopting insects as food, predominantly for cultural reasons. Nevertheless, international interest in promoting the consumption of insects has grown significantly, mainly in North America and Europe. This trend is mostly due to increasing attention and involvement from the scientific network and the food and feed industries, as well as governments and their constituents. The book explores the current state of entomophagy and identifies knowledge gaps to inform primary research institutions, students, members of the private sector, and policymakers to better plan, develop, and implement future research studies on edible insects as a sustainable source of food. The case studies and issues presented in this book cover highly up-to-date topics such as aspects of safety and allergies for human consumption, final meat quality of animals fed with insects, the legislative framework for the commercialization of this novel food, and other relevant issues.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes