Compartir
Development and Quality Evaluation of Milk Rings: A Snack (en Inglés)
Dhananjay Kumar
(Autor)
·
Bhanu Pratap Singh
(Autor)
·
Lalawmpuii Hnialum
(Autor)
·
LAP Lambert Academic Publishing
· Tapa Blanda
Development and Quality Evaluation of Milk Rings: A Snack (en Inglés) - Hnialum, Lalawmpuii ; Kumar, Dhananjay ; Singh, Bhanu Pratap
$ 1,471.32
$ 2,452.20
Ahorras: $ 980.88
Elige la lista en la que quieres agregar tu producto o crea una nueva lista
✓ Producto agregado correctamente a la lista de deseos.
Ir a Mis Listas
Origen: Estados Unidos
(Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Jueves 01 de Agosto y el
Miércoles 14 de Agosto.
Lo recibirás en cualquier lugar de México entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "Development and Quality Evaluation of Milk Rings: A Snack (en Inglés)"
Milk, a highly nutritious food is an important source of high quality proteins and most of the essential vitamins and minerals required by the human body. Due to the lack of cold chain system and convenience associated with the use of milk in the traditional sweet products, good amount of the milk produced in the country are utilised for the same. Recently, there has been an increasing concern for health among the consumers leading to the increase demand for healthy foods. The snack foods available in the market are mainly prepared from starch rich foods and cereals grains especially potato and corn and have low nutritional density and high calorie and/or fat. The book provides the right formulation and processing conditions to develop low fat milk rings with high nutritional value, how it can be stored for longer period of time without refrigeration and how to estimate the production cost of the developed product.
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.
✓ Producto agregado correctamente al carro, Ir a Pagar.