OFERTA FLASH - 48 horas con Hasta 50% dcto  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
Envío gratis
portada Asian Flavors: Changing the Tastes of Minnesota Since 1875 (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2012
Idioma
Inglés
N° páginas
105
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
28.2 x 22.4 x 2.5 cm
Peso
1.43 kg.
ISBN
0873518640
ISBN13
9780873518642
N° edición
1

Asian Flavors: Changing the Tastes of Minnesota Since 1875 (en Inglés)

Raghavan Iyer (Autor) · Phyllis Louise Harris (Autor) · Minnesota Historical Society Press · Tapa Dura

Asian Flavors: Changing the Tastes of Minnesota Since 1875 (en Inglés) - Harris, Phyllis Louise ; Iyer, Raghavan

Libro Nuevo

$ 699.15

$ 1,165.25

Ahorras: $ 466.10

40% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 2 unidades
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Viernes 24 de Mayo y el Jueves 06 de Junio.
Lo recibirás en cualquier lugar de México entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Asian Flavors: Changing the Tastes of Minnesota Since 1875 (en Inglés)"

It's hard to believe there was a time when you couldn't go out for Chinese food in Minnesota, but there was--until brothers and entrepreneurs Woo Yee Sing and Woo Du Sing opened their Canton restaurant (later called John's place) in Minneapolis in 1883. Chinese, Japanese, Thai, Indian, and Cambodian immigrants have left an indelible and flavorful mark on our collective culinary history. Many cooks sought not only to make a living but also to preserve the memory of their homeland through the dishes set before family and patrons alike, to the great benefit of diners from the metro area to Duluth to the Red River Valley.Asian Flavors includes interviews with pioneering chefs, features on beloved restaurants, stories of farmers and food businesses, and, of course, more than 150 treasured recipes that have nourished and inspired Minnesotans. Try Dar Cheen Chicken from Wing Ying Huie's Chinese Lantern in Duluth, or Supenn Harrison's egg rolls made famous at her state fair booth beginning in 1976, or Reiko Weston's sukiyaki from the original Fuji Ya in Minneapolis. Let Asian food experts Phyllis Louise Harris and Raghavan Iyer take you on a tour through this comprehensive history, lavishly illustrated with historical and contemporary photography, from the Philippines to South Korea to Nepal, from the 1870s through today.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes