Buscalibre Continúa Operando. Ver Comunicado Coronavirus (COVID-19)

    Envío gratis
    portada Advances in Food Science & Technology: 1 (Progress in Food Science and Technology) (libro en inglés)
    Formato
    Libro físico
    Año
    2012
    Idioma
    Inglés
    N° páginas
    286
    Encuadernación
    Tapa dura
    Isbn13
    9781611223149

    Advances in Food Science & Technology: 1 (Progress in Food Science and Technology) (libro en inglés)

    christopher j. (edt) hong · Nova Science Pub Inc

    Agotado

    Reseña del libro

    This book reviews research on new developments in all areas of food science and technology. Topics discussed herein include the role of the processing industry for food security in India; the characteristics and utilisation of black rice; the formation of flavours and off-flavours in legumes; legumes as cover crops and their effects on weed populations and crop productivity; optimising barley grain use by dairy cows; and enhanced production of B-carotene and L-asparginase from a tribal food alga.

    Opiniones del libro

    ¿Leíste este libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia evaluación.

    Ver más opiniones de clientes
    • 0% (0)
    • 0% (0)
    • 0% (0)
    • 0% (0)
    • 0% (0)

    Opiniones sobre Buscalibre

    Ver más opiniones de clientes