Panes Mexicanos

Irving Quiroz · Ediciones Larousse

5 estrellas - de un total de 5 estrellas (3)
Ver Precio
Envío Gratis a todo México

Reseña del libro

A complete, practical and accessible book about Mexican baking, Panes mexicanos has more than 70 recipes. From country classics to regional varieties, these pages carry beautiful photographs of each dish. Some of the bakes include detailed, step-by-step explanations that are an excellent guide to obtaining perfect loaves of bread. With additional information about dough types, techniques, ingredients, and tools, this book will put you on the path to becoming a fantastic baker.

Opiniones del Libro

Otelo Galicia Cedillo Lunes 05 de Febrero, 2018

"Excelente libro, incluye los fundamentos de la panadería, los tipos de masa e incluye muchas recetas detalladamente. "

Víctor J. Negrín Hernández Lunes 10 de Diciembre, 2018

"Variado y muy interesante"

Jose Luis Ortiz Miércoles 20 de Febrero, 2019

"El producto llego en perfectas condiciones y en el tiempo esperado, muy recomendable para su adquisición."

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes